Menu

Advies en begeleiding

Classic Consultancy is een ideale partner voor de bedrijfsvoering op het gebied van horecavoorzieningen in organisaties. Classic Consultancy heeft een schat aan ervaring op het gebied van horeca in de breedste zin van het woord. Deze ervaring gebruikt Classic Consultancy voor advisering en begeleiding van organisaties op het gebeid van onder meer gastvrijheid, voedselbereiding en horeca-exploitatie. Een greep uit de diensten die Classic Consultancy te bieden heeft;

  • interim management
  • aanbesteding van catering
  • doorlichting van bedrijfsrestaurants
  • training van horecamedewerkers
  • inrichting van bedrijfskantines

Het doorlichten van horecavoorzieningen binnen een organisatie door Classic Consultancy leidt in veel gevallen tot heldere en nieuwe inzichten betreffende kostenreductie, inrichtingseisen en bedrijfsprocessen. Verbeterde bedrijfsprocessen; zoals inkoop, assortimentskeuze en de optimale inzet van horecapersoneel, kan in relatief korte periode zorgen voor verhoging van de omzet, kostenreductie en daarmee extra winst voor de organisaties.

Over Classic Catering

Classic Catering houdt zich voornamelijk bezig met gastenvermaak met name door het verzorgen van eten en drinken maar daar waar wenselijk ook met entertainment, passend onderkomen en de organisatie van randevenementen.

Contact

Classic Catering
Burg. J.G. Legroweg 45 B
9761 TA Eelde-Paterswolde
Tel: (kantoor) 050 - 309 14 20
Tel: (keuken) 050 - 309 02 78
Fax: 050 - 309 24 30
E-mail: