Menu

Over ons

Classic Catering

logo classic cateringKlassiek en toch ook niet...Dit is waar het bij Classic Catering om draait. Zowel een groot als klein feest is het werkterrein van Classic Catering. Uiteraard is Classic Catering voorzien van de modernste voorzieningen op gebied van catering en verzorgt ze in elke gewenste omgeving het ultieme feest. Wij verzorgen de totale organisatie van een perfect feest.

Maar Classic Catering doet meer. Zij kan uw bedrijfsrestaurant volledig voor uw bedrijf of organisatie exploiteren. Classic Catering neemt uw zorgen volledig uit handen en levert een product dat aansluit op de specifieke wensen. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de juiste werkwijze, want als één van de weinige bedrijven in de wijde omgeving is Classic Catering voorzien van een 'Foodcert' certificaat. De gehele werkwijze van Classic Catering gaat dus volgens strenge eisen en ze werkt volgens deze normen.

Classic Cooking

logo classic cookingIn het verlengde van de bedrijfsrestaurants verzorgt Classic Catering via haar zusterbedrijf Classic Cooking ook koelversmaatijden. Elke dag opnieuw vers bereid en afgestemd op uw wensen. Classic Cooking kan op iedere locatie speciaal voor uw bedrijfsmagnetrons -of ovens plaatsen. Het is een kwestie van de koelversmaaltijd opwarmen en heerlijk genieten.

Classic Consultancy

logo classic consultancyUiteraard is het goed mogelijk dat uw bedrijf of organisatie de juiste middelen reeds in huis heeft, maar dat het ontbreekt aan specifieke kennis van de horecavoorzieningen. Een specifieke peiler van Classic Catering kan in dit geval uitkomst bieden, zij werkt onder de naam Classic Consultancy. Wij zijn de ideale partner voor betere bedrijfsvoering op het gebied van horecavoorzieningen en inkoop in organisatie.

Classic Catering kan in veel gevallen een rol van betekenis spelen voor uw bedrijf of organisatie. Door onze flexibiliteit kan snel worden ingespeeld op specifieke situaties en wensen.

Over Classic Catering

Classic Catering houdt zich voornamelijk bezig met gastenvermaak met name door het verzorgen van eten en drinken maar daar waar wenselijk ook met entertainment, passend onderkomen en de organisatie van randevenementen.

Contact

Classic Catering
Burg. J.G. Legroweg 45 B
9761 TA Eelde-Paterswolde
Tel: (kantoor) 050 - 309 14 20
Tel: (keuken) 050 - 309 02 78
Fax: 050 - 309 24 30
E-mail: