Menu

Bedrijfsrestaurants

Classic Catering kan op professionele wijze de volledige exploitatie van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine verzorgen.

Het beheer van kantine of bedrijfsrestaurant behoort voor de meeste organisaties niet tot de kerntaken. Het is echter in veel gevallen een organisatie binnen een organisatie, met alle beslommeringen en kopzorgen van dien. Classic Catering neemt organisaties die zorgen uit handen en levert een product dat aansluit op de specifieke wensen van de organisatie, met optimale service en oog voor detail. Het beheer van van kantine of bedrijfsrestaurant wordt door Classic Catering verzorgd op een manier die aansluit op de wensen van de opdrachtgever:

  • optimale communicatie door korte lijnen
  • waar nodig kan snel worden bijgesprongen (bijvoorbeeld bij plotselinge drukte of ziekte)
  • personele consequenties worden zo klein mogelijk gehouden: het huidige goed functionerende horecapersoneel kan integreren in de nieuwe organisatie

Classic Catering werkt nauw samen met diverse keukenleveranciers en kan daardoor adviseren bij inrichting of herinrichting van kantine of bedrijfsrestaurant.

Heeft u belangstelling? Een eerste gesprek met Classic Catering is altijd geheel vrijblijvend.

Over Classic Catering

Classic Catering houdt zich voornamelijk bezig met gastenvermaak met name door het verzorgen van eten en drinken maar daar waar wenselijk ook met entertainment, passend onderkomen en de organisatie van randevenementen.

Contact

Classic Catering
Burg. J.G. Legroweg 45 B
9761 TA Eelde-Paterswolde
Tel: (kantoor) 050 - 309 14 20
Tel: (keuken) 050 - 309 02 78
Fax: 050 - 309 24 30
E-mail: